Construction Play

Vestre

Construction Play, Vestres produktbok for 2019 er ute på 5 språk og 320 sider. Vi har stått for konsept, art direction, omslag, design og layout.

Vestre er Skandinavias ledende produsent av utemøbler for offentlige rom, med landskapsarkitekter som hovedmålgruppe. Administrasjonen er i Oslo, og alle produktene er produsert på fabrikken i Sverige og hos produsenter i Skandinavia. Vestres produktbok er, ved siden av nettet, deres viktigste markedskanal – for informasjon og inspirasjon og et viktig verktøy for målgruppen til daglig. I tillegg til en introduksjon av Vestres hovedmål, vektlegging av miljø og etiske retningslinjer, presenteres hele Vestres portefølje med produkt- og miljøbilder fra Europa og USA, tekniske tegninger og prisliste.

Produktboka ble nominert i AIAP International Design Award i 2019 og i German Design Award i 2020.

1902 CH TANK Vestre 22944
1902 CH TANK Vestre 22928
06 spread

Vestres produkter er designet av de beste designere i Skandinavia og er preget av enkelhet, minimalisme og funksjonalitet. Det gjenspeiles i katalogens design og brukes aktivt for å skape en abstrakt kobling til produktene.

Ved å dekonstruere noen av produktene i enkle geometriske former skapte vi et sobert, men likevel lekent grafisk landskap som brukes på forsiden og gjennom hele katalogen. Hvert språk har sin egen hovedfarge, og de 5 fargene gjenbrukes som en generell fargepalett gjennomgående.

04 spread
Blaa
Gul
Groen
Lilla
AIAP award