Hele byens teater

Oslo Nye Teater ble allerede etablert i 1929 og er heleid av Oslo kommune. Teateret består av fire scener på tre ulike adresser; Hovedscenen, Centralteatret og Trikkestallen, alle under paraplyen Oslo Nye. Mange av våre beste skuespillere har vært en del av ensemblet og teateret har en gjennomsnittlig årlig publikumsbesøk på over 140 000. 2020 og første del av 2021 var en tung tid for hele kulturnorge, men med en sterk tro på at vi alle hungrer etter teateropplevelser lanseres nå endelig den nye identiteten og websiden for Oslo Nye. Sjekk ut hva teateret byr på av herlige opplevelser for store og små.

En av utfordringene med Oslo Nye var å kommunisere at teateret består av tre ulike adresser. Vi snudde en utfordring til en fordel og utviklet et ikonsett for byggene som brukes aktivt i alle kommunikasjon, og gjør det enklere å forstå hvor stykkene spilles. Fargene fra byggene er grunnpaletten for identiteten.

Oslo Nye er et teater for hele byen, et folketeater med tilbud både til voksne og barn og til de midt i mellom. Farger, typografi og design gjenspeiler et upretensiøst teater med bredde, humør og vågemot.

Oslo nye blocks1
Oslo nye blocks2