Design for de store utfordringene

Nice

Nice er et rendyrket ekspertmiljø innen design med kontorer i både Trondheim og Oslo. Med bakgrunn i industridesign har fagmiljøet, etter mer enn ti års drift, utviklet seg til å jobbe med komplekse prosesser og problemstillinger i hovedsaklig teknologitunge prosjekt.

Tank har utviklet nye nettsider og redesignet den visuelle identiten. Logoen er videreutviklet fra den opprinnelige, i tillegg er det er laget helt nye grafiske elementer som svarer på de definerte kommunikasjonsbehovene – og de spesifikke kravene til nettsiden.

Identiteten tar utgangspunkt i Nice sin metodikk, blant annet iterativ prosess. Iterative prosesser kjennetegnes av en rekke mindre runder med utvikling. På mange måter er det en prosess som aldri tar slutt, men som består av gjentagende forbedringer.

Nettsidene forklarer hvordan Nice jobber og viser en rekke eksempler på gjennomførte prosjekter. Samtidig kommer stemningen både på Nice-kontorene og i prosjektene frem, dette er en hyggelig gjeng som ikke tar seg selv høytidelig!

Ikonene konene rydder i informasjonshierarkiet på nettsiden. Det grafiske elementet med bakgrunn i den iterative prosessen gir uttrykket karakter og er et fint verktøy Nice selv kan håndtere for bruk i for eksempel reels og posting i sosiale medier.