Identitet og redaksjonelt

Mariakvartalet

Visuell identitet utviklet for Mariakvartalet i Bjørvika. Midt mellom Middelalderparken, Sørenga, Clemenskvartalet og fjorden kommer et helt nytt bykvartal utviklet av OSU og tegnet av Lund + Slaatto arkitekter. Det nye kvartalet rommer 246 boliger, og ligger ved den grønne allmenningen Kongsbakken og handlegaten Rostockgata. På gateplan kommer servering, handel og service- og kulturtilbud.


Mariakvartalet Fargepalett 2
Mariakvartalet typografi
Mariakvartalet illustrasjon2
Mariakvartalet illustrasjon
Mariakvartalet illustrasjon4
Mariakvartalet illustrasjon1

Tank har utviklet tekstgrunnlag og et visuelt system for OSU som innbefatter en kjerneidentitet som en ramme i samtlige prosjekter. Hvert prosjekt har sine egne visuelle markører gjennom vignettlogo, tilpasset fargepalett, ikoner og illustrasjoner. På den måten bindes de ulike prosjektene sammen uten å miste sine unike kvaliteter.

I tillegg til utvikling av tekst og identitet er det designet animasjoner, some-kampanjer, print- og digitale annonser, vindusdekor, byggegjerde, prospekt, mapper og leilighetshefter.

MG 9315
MG 9298
Mariakvartalet closeup
Mariakvartalet preg2

Første salgstrinn ble nettopp lansert og 70% av boligene er allerede solgt. Takk for all hjelp – glad for å ha dere ombord på Team Mariakvartalet!

Caroline Klein Nilsen