Visuell identitet

Løkja

I Trysil sentrum, nærmere bestemt i Løkjavegen, finner du Flathagenlåven, et bygg med røtter tilbake til 1700-tallet. Låven har en lang historie som gjestgiveri blant annet for tømmerfløtere, et yrke som har preget hele regionen i over snart 300 år. I dag er låven en populær aktør som tilbyr lokal og tradisjonell mat med en moderne vri. Tank har utviklet ny visuell identitet for låven – og samtidig gitt stedet er nytt navn, Løkja.

Løkja case logo

De første tryslingene levde av det skogen kunne tilby av vilt og fisk. I 1730 bodde det færre enn 600 personer i Trysil. Drøyt 200 år senere økte folketallet til 8 500. Det skyldtes i stor grad skogbruket. Tømmerfløting har alltid vært en sentral del av både historien og identiteten til Trysil. Både skogen, elva og tømmerfløting ble viktige komponenter i utviklingen av identiteten til Løkja.

Hos Løkja får du lokal mat & drikke, spennende arrangementer og knallgod catering, alt under samme tak. Vi har utviklet ikoner i stil med logoen, som er med på å tydeliggjøre alt det Løkja har å tilby.

Løkja tilbyr en reise i bygdas kultur, mat og drikke. Tank har utviklet en kontemporær identitet som ivaretar stedets tradisjon uten å se datert ut.

Løkja case v05
Løkja case v042