Oppdatert nettside

Kulinarisk Akademi

Kulinarisk akademi er Norges foretrukne kompetansesenter for mat og drikke. Her finner du fristende mat- og vinkurs, utdannelse av vinkelnere og mulighet for å booke møter og selskap. Senteret dyrker frem de unge talentene innen kokkefaget, og de mest profilerte kokkene i Norge har alle en eller annen gang vært innom her. Kulinarisk Akademi er i vekst og trengte en oppdatering av den visuelle identiteten og nye websider hvor brukervennlighet og en forenkling av innhold ble satt i høysetet. Den gjenkjennelige logoen skapt av WeOslo ble beholdt, og vi jobbet videre med visuell systematikk med typografi- og fargepalett, en ikonbank for å lette på navigasjon, samt noen karakteristiske illustrasjoner for å berike helheten. Bon appetito!

Foto: Morten Sjøvik

Se nettsted

Innbydende foto av mat og drikke får stå mot en nøytral bakgrunn med en begrenset fargepalett. Gult benyttes i rolige, komplimenterende bakgrunnsflater mens sort sikrer god lesbarhet og gir variasjon. Ikonene ble plassert i sirkelformer for å ta igjen formspråket til logoen og brukes aktivt for å tydeliggjøre, differansiere og filtrere ulikt type innhold. Ikonene støttes alltid av en forklarende tekst.

Vi vil rette en stor takk til Tank Design og Kodeks – deres kompetanse og kreativitet har virkelig satt preg på resultatet, og vi kunne ikke vært mer fornøyde med samarbeidet.

Kulinarisk Akademi

Nettsiden et resultat av dedikert teamwork og en kreativ samarbeidsprosess, der Tank Design og Kodeks AS har vært uvurderlige partnere på reisen. De har utfordret oss å tenke nytt, ta risikoen og satse!

Kulinarisk Akademi