Forenkler folks liv

Kollektivtrafikk-foreningen

Fremtidens mobilitet handler mye om avanserte teknologiske løsninger, selvkjørende enheter og futuristiske begreper som «pods» og «platooning». Allikevel dreier det seg i stor grad fortsatt om mennesker og om å skape stadig bedre muligheter for folk til å bevege seg fritt på en bærekraftig måte. Fra der du er – til dit du skal ble konseptet for den visuelle identiteten.

Kollektivtrafikkforeningen er en nasjonal bransjeorganisasjon for offentlige aktører som planlegger, kjøper og markedsfører kollektivtrafikktjenester. Alle de største offentlige trafikkselskapene i landet er medlemmer. Visjonen er å forenkle folks liv, gjennom å knytte mennesker, tekniske løsninger og mobilitetsformer sammen.

Formspråket i den nye identiteten låner elementer og farger vi kjenner fra kollektivtrafikken, mens komposisjonene speiler foreningens ambisjon om å fremstå som enkel, tydelig og selvsikker. Energiske fargekombinasjoner fanger oppmerksomhet, samtidig som uttrykket kan dempes for å ivareta foreningens faglige og politiske tyngde i formell bruk.

Samarbeidet med Tank har vært en udelt fornøyelse. Hele prosessen var leken, ærlig og profesjonell, og vi hadde det kjempegøy underveis. Vi er veldig fornøyd.

Olov Grøtting, Daglig leder Kollektivtrafikkforeningen