Nettsider

Hjort

Hjort trengte nye nettsider som kunne vise frem hvem de er: et fremoverlent advokatfirma med lang historie, høy faglig kompetanse, stor faglig bredde og hyggelig arbeidsmiljø i særklasse.

Målet med de nye sidene er å vekke tillit til Hjort som leverandør av juridiske tjenester, og fremheve Hjorts kompetanse gjennom god presentasjon av fagområder og ansatte. Med nye sider og et nytt visuelt uttrykk har Hjort fått en profesjonell og moderne nettside, som er intuitiv i bruk for både profesjonelle og uerfarne brukere.

«Tusen takk for bistand gjennom et veldig morsomt prosjekt, det har vært lærerikt på mange måter og det har vært betryggende å ha dere med som erfarne fagfolk i prosessen.»

Christian Grande
Hjort 22

Sammen med Hjort har vi utviklet et stilsikkert webdesign som tydeliggjør Hjorts rolle og personlighet – og som skiller dem ut fra konkurrentene. Spesialdesignet ikonsett, karakteristisk typografi og foto i toppklasse er med på å skape en webside med særpreg hvor god navigasjon og brukeropplevelse har aller høyste prioritet.

Hjort insta
Hjort 33
Hjort 22

Menneskene er alltid i fokus hos Hjort. Vi har utviklet gode og informative medarbeidersider, hvor kompetanse, erfaring og personlighet kommer godt frem. Førsteklasses bilder ble viktig for å synliggjøre dette. Vi samarbeidet med fotograf Jarle Hagen over flere dager og fikk en fotobank med representative glimt fra Hjorts hverdag.