Ny visuell identitet og nettside

Føyen

Advokatfirmaet Føyen Torkildsen, tidligere Føyen, byttet tilbake til sitt opprinnelige navn og trengte en ny visuell identitet som kunne representere et forretningsadvokatfirma med fornyet giv og ambisjoner. Det nye visuelle uttrykket tar inn elementer fra deres historie, samtidig som vi retter fokuset mot Føyens høye kompetanse, og ekspertise innen feltet teknologi og digitalisering. Føyens søsterkontor Foyen i Sverige ble også inkludert i prosessen og omfavnet raskt den visuelle retningen – og de to kontorene er nå forent i samme visuelle drakt.

Føyen web insta 3
Føyen web insta 2

For å illustrere Føyens kompetanseområder har vi utviklet et ikonsett i et felles formspråk med logoen. Sammen med en varm og personlig bildestil og en lys palett danner de visuelle elementene et uttrykk i krysningspunktet mellom det digitale og det menneskelige.

Foyen 8
Foyen 9

Med nytt navn, ny identitet og nye kontorer i Norges mest innovative bydel Bjørvika, bygger Føyen videre på det samme sterke fundamentet – nå bare enklere, tydeligere og mer på. Akkurat som de skal være overfor sine klienter og samarbeidspartnere.