Ny web og oppgradering av visuell identitet

Bølgeblikk

Tank utviklet navn og visuell identitet for Bølgeblikk arkitekter i 2014. Nå lanserer vi ny nettside og en oppgradering av den visuell identiteten. Målet var å designe en nettside som gjenspeiler Bølgeblikks identitet og kvalitet og samtidig gir rask og relevant informasjon om kontoret og prosjektene. Å opprettholde det rene og stilistiske uttrykket fra identiteten ble driveren i designprosessen og satte standard for det enkle modulære gridet, den delikate fargepaletten og den enhetlige bildestilen. Fra en identitet som utelukkende har vært i svart/hvit har vi tilført en nedtonet fargepalett inspirert av tre, stein og kobber for å myke opp og gi et mer organisk og varmt uttrykk.

www.boelgeblikk.no

Boelgeblikk ny 16

Kvalitetsfoto er avgjørende for presentasjon av arkitektur, og for å få et helhetlig uttrykk hentet vi inn fotograf Melissa Hegge, som fikk i oppdrag å dokumentere hele porteføljen av prosjekter i løpet av 4-5 måneder. Vi la stor vekt på tone, utsnitt og detaljering for å få en best mulig presentasjon av prosjektene.

Hvert prosjekt har en bred presentasjon med bl.a. dronefoto, interiør, oversiktsbilder, kart og beskrivelser, og ved hjelp av farge- og modulvalg i publiseringsløsningen oppnår vi en god rytme og dynamikk mellom de ulike prosjektene.

Boelgeblikk ny 17