Akkurat passe store i kjeften

Antiteateret

Tanks pro bono-prosjekt, Gratis med vilje ble i 2017 tildelt Antiteateret. Teateret ble startet opp i 2012 av nåværende teatersjef Even Torgan, og har siden den gang satt opp teater for unge som ikke nødvendigvis er spesielt teaterinteresserte.

Godt teater handler om den tette forbindelsen mellom skuespillere og publikum, hvor sterke følelser er med på å skape engasjement. Tank er stolt av å ha utviklet ny identitet og web for et av de mest ambisiøse teatrene i Oslo. Vi mener logoen speiler Antiteaterets høye ambisjon om at sterke uttrykk leder til debatt.

Identiteten mottok diplom i Visuelt.

1087a255806317 5a044717b68f5

Gratis med vilje gir en ekstra mulighet til å utfordre oss selv kreativt, og det har vi virkelig fått anledning til denne gangen. Sammen med en entusiastisk prosjektgruppe i Antiteateret har vi skapt en gjenkjennelig, fleksibel, leken og tøff visuell identitet.

– Det har vært utrolig spennende å få være med på Gratis med Vilje. Designerne visste at vi ønsket en identitet som skiller seg ut fra andre teater, noe konkret som kan skildre at vi er et ungt kreativt miljø som når vår egen generasjon. Den nye visuelle identiteten er mye mer "oss" enn den vi hadde tidligere. Tank tok innspillene våre på alvor og ga oss et HOT resultat

Mikaela Bruhn Aschim, Antiteateret